Carpaccio salade
Deze heerlijke en simpele carpaccio salade is ideaal voor de lunch of als voorgerecht. Voor 2 personen. De salade kost ongeveer € 5,30 voor 2 personen, € 2,65 per persoon.
Ingrediënten:
- 1 pakje met carpaccio (voor 2 personen) – € 2,50
- 1 zakje rucola sla – € 0,85
- 1/2 komkommer – € 0,40
- 3 tomaten – € 0,90
- 2 eetlepels pijnboompitten – € 0,50
- 1 rode ui – € 0,10
- peper – € 0,05
Bereidingswijze:
Zet 2 kleine borden op het aanrecht. Haal de carpaccio uit de verpakking en leg het plat op de borden. Meestal zit er ook nog dressing en kaas bij. Je kunt ervoor kiezen om de dressing en de kaas er later overheen te doen. Verspreid de rucola sla over de carpaccio. Snij de komkommer, tomaten en rode ui in kleine stukjes en verdeel de stukjes over de rucola sla. De pijnboompitten kun je kort bakken in de koekenpan. Pas op: ze zijn snel zwart en dat wil je niet! Ongebakken zijn ze ook lekker. Strooi de pijnboompitten over de salade. Voeg nog wat peper toe. Eet smakelijk!
No Comment