Samenwerken

Zullen we samenwerken?

Op deze website, maar ook in mijn dagelijkse bezigheden wil ik graag anderen inspireren en motiveren om (beter en/of meer) te bewegen en gezonder te leven.

Op deze website leg ik de nadruk op hardlopen, hardlooptrainingen en voeding voor hardlopers. Daarnaast gebruik ik deze website om mijn hardloopclinics te promoten.

Dankzij mijn werkzaamheden als hardlooptrainer en CrossFit Level 1 & Endurance Trainer ben ik in de gelegenheid om mezelf (en de atleten die ik train) continue verder te ontwikkelen en te groeien. Ik sta open voor nieuwe dingen en uitdagingen!

Ik werk graag samen met andere CrossFit boxen, verenigingen, sportscholen, scholen, bedrijven en andere groepen. Ik ben beschikbaar voor een Pose Running Clinic op locatie. Om nog meer mensen kennis te laten maken met de techniek van het hardlopen kunnen we gezamenlijk een Pose Running Clinic neerzetten.

Daarnaast ben ik beschikbaar als hardlooptrainer en CrossFit Level 1 & Endurance Trainer. In groepsverband (Small Group Training) of als Personal Trainer.

Ik ben altijd nieuwsgierig naar mogelijkheden om samen te werken op het gebied van nieuwe producten en evenementen met betrekking tot sporten en gezonde voeding. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen of te testen.

Voor meer informatie of voor overleg nodig ik je uit om contact met mij op te nemen via info@fitmetmarit.nl of 06-14767618.

Ik hoop dat we samen mensen kunnen helpen om beter en/of meer te bewegen en sportiever en gezonder te leven!

Met sportieve groet,

Marit

Heb je een vraag?
Nike Free 5.0