Events

Events kalender

Wil je werken aan je hardlooptechniek? Wil je sneller, langer, efficiënter en blessurevrij hardlopen? Dan is de Pose Running Clinic iets voor jou. Kijk in de onderstaande events kalender wanneer de eerstvolgende clinic is.

◄ Terug

mei 2024

Verder ►
madiwodovrzazo

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Kies maand:

julaugsepoktnovdecjanfebmrtaprmeijun

Pose Running Clinic op locatie

Inmiddels heb ik al meerdere succesvolle Pose Running Clinics verzorgd voor onder andere CrossFit Gouda, CrossFit Zevenhuizen, CrossFit Leiden, CrossFit Ede-Vallei en Living Well XL. Maar ook voor organisaties zoals: het Sectorinstituut, Dyade, Oasen en het Groene Hart Ziekenhuis.

Neem nu contact met mij op om bij jouw CrossFit box, (sport)school, vereniging of organisatie een clinic te organiseren.

CrossFit Endurance

Iedere maandagavond van 19:00 tot 20:00 verzorg ik CrossFit Endurance trainingen bij CrossFit Gouda.

Ik ben hiervoor in de leer gegaan bij Chris Hinshaw, de Endurance coach van de CrossFit community. Hij werkt met atleten als Mat Fraser, Katrin Davidsdottir, Rich Froning, Camille Leblanc-Bazinet en vele anderen.

De basis voor CrossFit is je aerobe capaciteit. De meest efficiënte manier om je aerobe capaciteit te verbeteren… is hardlopen. De lessen zijn geschikt voor beginnende en gevorderde hardlopers/CrossFitters. Iedereen kan meedoen. Een flinke portie energie is voldoende!

Walk & Run voor beginners & gevorderden

Elkaar motiveren, dat is naast gezelligheid het grootste voordeel van in een groep lopen. Ik verzorg de “Walk & Run voor Beginners en Gevorderden” lessen voor Living Well op dinsdag avond van 19:30-20:30 en op zaterdagochtend van 9:00-10:00 met veel plezier en enthousiasme. Door voldoende variatie aan te brengen, daag ik je op een leuke manier uit. Maak je klaar voor duurlopen, tempolopen, interval, circuit, spelletjes… en wat nog meer? Kom het meemaken bij Walk & Run en doe nu mee met een gratis proefles.

Personal Training

Bij CrossFit Gouda (of op locatie) geef ik Personal Training. 1-op-1 of samen met je buddy. Zo kun je gericht werken aan het bereiken van jouw doelen en uitdagingen. Overdag of ‘s avonds, op een tijdstip waarop het jou uitkomt! Ik vind het leuk om jou nieuwe dingen te leren en om jou uit te dagen. Om te kijken waar jouw grenzen liggen en deze te verleggen. Daar gaan we samen mee aan de slag. Op een gezonde, verantwoorde en sportieve manier bereiken we jouw gewenste resultaten. Ook als je soms niet zo gemotiveerd bent of er tegenop ziet om te werken aan de bewegingen waar je minder goed in bent. Samen maken we er een geslaagde training van die jou voldoening geeft! CrossFit vormt daarbij de basis en daarvoor gebruik ik mijn ervaring als CrossFit trainer (ruim 8 jaar) en hardloop trainer (bijna 12 jaar).

Hardlooptraining op locatie

Ben jij van plan om mee te doen met een hardloopevenement en ben je je hiervoor aan het voorbereiden? Loop je met een groepje? Ik kom graag bij jullie langs voor een hardlooptraining op locatie. De focus ligt hierbij op de techniek van het hardlopen. Ik leer je sneller, efficiënter, langer en blessurevrij hardlopen.

Neem nu contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Training voor Kids en Teens

Bij CrossFit Gouda geef ik CrossFit Teens (12 tot 18 jaar) lessen.

CrossFit Teens is op woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00.

Events op maat

Speciaal voor bedrijven, verenigingen, sportscholen, scholen en CrossFit boxen.

Neem nu contact met mij op voor een event (hardloop en/of CrossFit clinic/workshop/training) op maat.

Wil je meer informatie?
Stuur een bericht

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Events bij jou op locatie
  Heb je een vraag?

  Walk & Run Testimonials

  Ik vind de Walk & Run trainingen heel fijn, heel afwisselend. Ik ben beter gaan lopen, ik heb een betere houding en ik kan verder lopen. Ik vind je een hele fijne trainer. Je toont heel veel betrokkenheid, je geeft afwisselende trainingen en je kan me echt pushen om uit mijn comfortzone te komen.

  - Esther

  De trainingen van Walk & Run zijn gevarieerd en daardoor leuk. De sfeer binnen de groep is goed, een ieders prestatie wordt gewaardeerd. Zonder de Walk & Run trainingen zou ik niet zo ver gekomen zijn als ik nu ben. Ik had dan zeker geen 10 kilometer gelopen en het tempo was niet geweest zoals het nu is. Ik vind dat je voor iedereen binnen de hardloopgroep aandacht hebt. De trainingen zijn gevarieerd. Je daagt mij uit om mijn grenzen te verleggen.

  - Clarie

  Ik vind de Walk & Run trainingen fantastisch! Het is een ontzettend leuke en gezellige groep, met afwisselende trainingen en leuke locaties. Kortom; ga zo door! Ik heb al resultaten geboekt. Ten opzichte van vorig jaar loop ik de 10 kilometer ruim 4 minuten sneller. Bovendien voel ik mij fitter en krachtiger. Jij bent als hardlooptrainer: toegewijd, enthousiast, creatief, organisatorisch, duidelijk en zelfverzekerd.

  - Menno

  Ik vind de Walk & Run Trainingen goed. Mede door de Walk & Run ben ik sneller gaan lopen. Ik vind jou als hardlooptrainer ook goed. Door de trainingen is mijn pasfrequentie omhoog gegaan.

  - Hans

  Lessen van jou vind ik prima omdat het mij stimuleert te lopen en goed te lopen ik probeer op mijn techniek en ademhaling te letten, maar ook het plezier in het lopen met deze groep motiveert mij enorm. Voor de training heb ik niet altijd zin maar daarna heb ik altijd zo'n heerlijk voldaan gevoel. Ik vind je prima les geven, je houdt iedereen goed in de gaten... ook de achterste. Mijn doel is plezier blijven houden, blessure vrij blijven en ooit een halve marathon lopen.

  - Simone

  Ik vind de Walk & Run trainingen goed, gezellig, gevarieerd & leerzaam. Vanaf november vorig jaar tot nu van maximaal 12 kilometer naar 2x 15 kilometer & 2x halve.. Jij bent top, professioneel & zelf zeer ervaren. Ik vind Pose Running top; loop nu met gemiddeld 178 passen per minuut. Ik kan langer lopen. Ik merk dat het minder belastend is voor mijn knieen en ik heb minder of zelfs geen pijn tijdens en minder last na het lopen.

  - Jeffrey

  Ik loop makkelijker en loop langere afstanden. Van 5 kilometer nu al naar 21 kilometer. Je bent een serieuze, verantwoordelijke trainster. Je bereid je trainingen goed voor. Je kan ook makkelijk ter plekke wijzigingen maken (vanwege de grootte van de groep, de deelnemers in de groep, blessures e.d) wat ik erg waardeer. Zeer positief! Techniek vind ik goed en als ik het toepas, bemerk ik ook dat mijn houding beter en makkelijker voelt. Ik vind het wel lastig om continue te gebruiken. Ik bemerk wel tijdens een duurloop (zoals de halve marathon) dat als ik bij vermoeidheid ik me op Pose Running focus ik weer wat ‘herstel’ rustiger adem haal, houding weer wat beter is en sneller kan.

  - Michelle

  Ik vind de Walk & Run trainingen superleuk, altijd afwisselend en uitdagend. Zonder de Walk & Run was ik nooit zo sportief geworden als dat ik nu ben. Vele wedstrijden heb ik inmiddels gelopen en elke keer probeer ik de lat net iets hoger te leggen. Je weet je enthousiasme heel goed over te brengen op de deelnemers en je doet je best om de trainingen voor iedereen geschikt te maken. De trainingen zijn altijd afwisselend. Ik was sceptisch, maar de Pose Running techniek heb ik inmiddels omarmd. Het was erg wennen en het kostte veel energie om mijn looptechniek aan te passen.

  - Pim

  Ik vind de Walk & Run trainingen goed, er is een prima variatie tussen snelheidstrainingen. Af en toe een duurloop maar dat vind ik prima zo. Ik was iemand die amper 5 kilometer kon hardlopen. Ik loop nu met gemak een halve marathon die ook in trainingstempo sneller gaat dan de 5 kilometer in het begin. Dankzij de trainingen en de focus op Pose Running is mijn PR op de 15 kilometer van 1.17.00 naar 1.08.47 gegaan.

  - Jan

  De Walk & Run trainingen zijn leuk en afwisselend. Ik was geen hardloper en ik ben nu een goede recreatieve loper. Mijn doelstelling om de 10 kilometer onder een uur te kunnen lopen heb ik ruimschoots gehaald. En de Pose trainingen zijn nu in het lopen ook merkbaar. Ik heb conditioneel ook erg veel vorderingen gemaakt, daar ben ik blij mee. Zelf heb ik mijn medicatie tegen hoge bloeddruk kunnen halveren... dat is toch wel top. Je bent enthousiast en motiveert mij. Je bereid de trainingen goed voor en je hebt er ook een gedachte achter. Je hebt aandacht voor elke loper. Marit ik ben blij dat jij onze trainster bent!

  - Annet
  • Walk & Run
  • Walk & Run
  • Walk & Run
  • Walk & Run
  • Walk & Run
  • Walk & Run
  • Walk & Run
  • Walk & Run
  • Walk & Run
  • Walk & Run

  Pose Running Clinic Testimonials

  Ik heb mij prima vermaakt tijdens de clinic. Naast de diverse oefeningen heb je een duidelijk verhaal verteld. Hier kunnen we wat mee..

  - Jan

  “Ik vond dat je alles heel duidelijk uit hebt gelegd maar niet langdradig. Leuke afwisseling tussen theorie en het daadwerkelijk toepassen. Waren goed op tijd klaar. Mijn tip: Ga zo door een maak een vervolg clinic voor het door leren van hardlopen."

  - Janine

  Ik vond het een leuke en leerzame clinic. Juist beginnend hardloper leerde ik er veel van. Het maakt dat ik me een stuk zekerder voel om me aan het hardlopen te wagen. Marit gaf gerichte tips en begeleidde op een persoonlijke manier. Zodat ik, naast meer kennis van de theorie/techniek achter het hardlopen, ook meteen het leerde toe te passen in de praktijk. Interessant om te zien hoe mijn hardlooptechniek al verbeterde ten opzichte van bij de start van de clinic.

  - Elise

  Ik vond mijzelf min of meer een ervaren runner, zeker na de marathon van Rotterdam 2019. Echter er miste iets. Ik voelde me zwaar en vooruitgang was er niet. Door de clinic Pose Running door Marit, leerde ik hoe mijn kracht en energie op een andere manier te gebruiken en ook dat gebruik van zwaartekracht niets kost. Niet onnodige kracht gebruiken en energie verspillen door grote bewegingen. De Pose Fall en Pull theorie en de kleine beweging daarbij, samen met cadans 180 ga ik zeker gebruiken om mijn runnershobby weer nieuw leven in te blazen. Verder was het een leuk clubje mensen en gezellig, zelfs tijdens de drills in the box. Roel

  - Roel

  Je clinic was heel leerzaam. Daar waar ik met andere sporten/oefeningen best wat weet van de basics/techniek klopt het helemaal wat je zegt dat de meeste hardlopers ‘maar wat doen’. Mijzelf inclusief en daarom heb ik me ook aangemeld. Door je enthousiaste manier van zijn lukt het je om in korte tijd veel informatie over te brengen. Het is fijn om de theorie af te wisselen met oefeningen. Het is heel veel informatie die ik nog wel aan het verwerken ben. De theorie echt naar praktijk vertalen en de verschillende stukken integreren is nog lastig voor me. Maar de extra info op schrift en wat tijd helpt me vast verder. Een van de eerste dingen die ik ga doen is met metronoom lopen. Nu de spierpijn is afgenomen kan ik niet wachten tot ik weer kan lopen. Mijn man vraagt zich wel af wat ik nou sta te doen tijdens het tandenpoetsen...

  - Christel

  Goedemorgen, De Pose clinic met Marit heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. Marit is helder en duidelijk. Ze heeft me op een leuke manier toch wel heel bewust gemaakt van het feit dat het mij aan kracht en souplesse ontbreekt. Zelfs op zo'n manier dat ik er veel in in heb gekregen om daar me aan de slag te gaan. Kortom geslaagde sessie. Martijn.

  - Martijn

  Feedback: het was een leuke positieve middag, ondanks dat ik behoorlijk achterliep op de rest kreeg ik niet het gevoel erbij te hangen. Heb ontzettend veel geleerd, eye-opener was voor mij wel dat krachttraining echt nodig is om gezond te kunnen rennen. Verder was de hele techniek van pose-running nieuw voor me, heb er zin in om ermee aan de slag te gaan (eerste stappen alweer gedaan). Uitleg was wat mij betreft helder, afwisseling tussen theorie en praktijk prima.

  - Jacco

  Samen met mijn man de Pose run clinic bij Marit gevolgd. Een interactieve en leerzame clinic waarbij we kennis hebben gemaakt met de verschillende elementen van Pose running. Door middel van theorie, drills en persoonlijk beeldmateriaal onze hardlooptechniek direct al kunnen verbeteren. Het is een begin en het moet echt een mindset zijn, maar wij gaan dit zeker toepassen in onze voorbereiding voor de Singelloop. Marit is een professionele en benaderbare coach met persoonlijke aandacht voor iedereen in de groep.

  - Tonke & Arnoud

  De POSE-clinic bij Marit was zeer waardevol. Ik loop al heel wat jaren hard en ben ook veel met hardlooptechniek bezig, maar Marit heeft me toch nieuwe inzichten gegeven. Ze neemt tijdens de clinic de tijd voor iedereen en wisselt theorie, oefeningen ('drills') en hardlopen met elkaar af. De video-opnamen zijn een duidelijke toegevoegde waarde, omdat in de videoanalyse die erop volgt heel systematisch naar je looptechniek en de POSE-aspecten wordt gekeken. Op basis hiervan weet Marit concrete, persoonlijke tips te geven, zodat je na de clinic ook echt verder kunt met het verbeteren van je hardlooptechniek. Daarnaast, en niet onbelangrijk, was het een leuke en plezierige middag met hardlopers onder elkaar.

  - Alex

  Een hardloopclinic op een warme, zonovergoten zaterdagmiddag. De locatie is prima. De “box” van Cross Fit Gouda is ruim en rustig en de deuren naar buiten staan lekker open … De clinic begint met een korte presentatieronde. Het valt op dat de deelnemers allemaal wel eens klachten of blessures hebben naar aanleiding van het hardlopen. Het is dus duidelijk waarom we hier zijn! Na een korte inleiding door Marit, wordt er al vrij snel een filmpje gemaakt van de hardlopende deelnemers. Vervolgens begint Marit met de uitleg over de techniek van pose running en worden de filmpjes geanalyseerd. Ook zijn er oefeningen, niet alleen binnen maar ook buiten. Die afwisseling tussen theorie en praktijk is heel prettig. Zo blijft pose running geen abstract verhaal, maar ervaar je het meteen aan den lijve! Tijdens het theoretische deel kun je dan weer even bijkomen. Ook lekker! Aan het eind van de clinic wordt er weer een filmpje gemaakt en kun je zien of je loopstijl al iets verbeterd is. Vooraf lijkt het lang, zo’n clinic van een hele middag, maar de tijd vliegt voorbij! Dat komt natuurlijk vooral door Marit. Ze presenteert de clinic met enthousiasme en overtuiging. Het is duidelijk dat zij helemaal achter deze looptechniek staat. Dat werkt aanstekelijk. Je wilt ook zo lopen! Haar benadering is persoonlijk en altijd positief: iedereen kan op zijn/haar niveau vooruitgang boeken. Fijn ook die nadruk op kwaliteit bij een sport waar het vaak vooral om het aantal kilometers lijkt te gaan. Ik ben blij dat ik deze clinic heb gevolgd en ga zeker met de opgedane kennis aan de slag. Dat zal niet vanzelf gaan, maar ik ben nu wel extra gemotiveerd en geïnspireerd! Bedankt, Marit. Ga zo door met je clinics (en vergeet de koffie/thee niet de volgende keer!).

  - Regina

  De clinic heb ik als super leerzaam ervaren. Je merkt heel duidelijk dat je er echt verstand van hebt en je wist dat ook goed op ons over te brengen (je praat makkelijk voor een groep mensen). De oefeningen die we deden vond ik heel leuk, vooral de banded oefeningen bij het rek, daardoor voelde je je net een licht veertje en leek ik de techniek wat beter te begrijpen. Ook de analyse filmpjes vond ik echte eye-openers. Daardoor zie je pas echt hoe je je beweegt en waar je aan kan gaan werken. Van te voren was ik bang dat de les te lang zou duren, maar de tijd vloog echt voorbij.

  - Sara

  Zaterdag 17 november heb ik de Pose running clinic gevolgd bij Fitmetmarit. Ik had al best veel loop ervaring maar had het gevoel dat het echt beter kon. Marit is positief kritisch en deskundig op het gebied van de pose running techniek. Heb deze middag veel geleerd en ga dit ook direct toepassen. Een must voor de serieuze loper. ( zet hem maar op de site) Vanmorgen met de metronoom gelopen en ging best goed maar voelt nog wel vreemd eigenlijk. Snelheid was nu al stukje hoger samen met de pasfrequentie.

  - Pepijn

  Na een aantal jaar geleden gewoon domweg begonnen te zijn met rennen met vooral een focus op afstand, wilde ik het deze keer, gezien het aantal blessures wat dit mij had opgeleverd, eens anders aanpakken. Rennen geeft mij een heerlijk gevoel van vrijheid maar het voelde nooit alsof het vanzelf ging of dat het er erg elegant uit zag. Toen ik de post van de clinic pose running met de nadruk op 'techniek en voorkomen van blessures' voorbij zag komen heb ik me direct ingeschreven. Dit leek wel eens precies te zijn waar ik naar op zoek was. Ik heb Marit ervaren als een echte professional die ook uit ervaring weet waar ze het over heeft. Ze had de clinic goed opgebouwd met een goede afwisseling van theorie en praktijk. Beide was voor mij nieuw maar Marit had een duidelijk verhaal en dit was goed te volgen. Natuurlijk heb je jezelf niet in één middag een nieuwe techniek aangeleerd maar het was wel fijn te ervaren dat je met een aantal aanpassingen die je wel snel oppikt al verbetering merkt. Dit maakt dat ik, ondanks de spierpijn in mijn kuiten de volgende dag (wat dan overigens wel weer een goed teken was) echt zin heb om hiermee aan de slag te gaan. De voorspellingen zijn dat je sneller en beter gaat lopen met minder kans op blessures, dat is toch een fijn vooruitzicht! Ik start vol goede moed de training voor de CPC komend voorjaar met als doel mijn tijd van 6 jaar geleden te verbeteren 🙂

  - Marleen

  Ondanks dat ik weinig kon doen vanwege een pijntje vond ik het een fijne en erg leerzame clinic! Je weet waar je het over hebt, hebt veel structuur in de clinic en verteld het prettig. Nootjes maakten het af! Belangrijkste eye-opener/tip: tellen bij opgetrokken knie! Zou bij DU’s misschien ook kunnen helpen! Ik zou anderen aanraden de clinic te volgen! Sterker nog, al paar mensen gedaan.

  - Adriëtte

  Hey Marit, Beetje late reactie, maar beter laat dan nooit toch! Ik kijk nog steeds met plezier terug op de clinic en ben ook al rustig aan de slag om op te bouwen. Voor de clinic had ik eerlijk gezegd niet verwacht dat ik binnen een paar uurtjes al zo ver zou kunnen komen. Ik zag eigenlijk met name een voorvoet landing echt als een onmogelijk iets. Ik vond dat je een goede uitleg gaf betreft de techniek pose running. Het is belangrijk om iets eerst te begrijpen om het vervolgens toe te kunnen passen. Daarnaast zorgden de praktische oefeningen ervoor dat je echt een goed gevoel kreeg van hoe pose-running zou moeten voelen. Ook de video opnames waren ook erg verhelderend. Persoonlijk zou ik het prettiger vinden om minder tijd te besteden aan theorie en meer aan praktijk. Ik had graag nog een 3e video moment willen hebben om de aandachtspunten van video 2 te proberen verbeteren. Wellicht heeft het er ook mee te maken dat ik fysiotherapeut ben en daardoor theorie sneller kan plaatsen en meer behoefte had aan toepassing in de praktijk. Verder inhoudelijk vond ik de clinic echt top! Je merkt aan alles dat je veel kennis en ervaring hebt wat betreft pose running en dit weet je enthousiast over te brengen! Ik ga ook zeker door met pose running want ik heb (hoewel ik nog in een opbouwende fase zit) echt bijna geen pijn meer aan mijn schenen tijdens het hardlopen!! Super bedankt en tot in de box!! Marit

  - Marit

  Over de clinic van zaterdag: Wat straal jij een positiviteit uit. Jij staat 100% achter Pose Running en hebt ons ook echt enthousiast gekregen. Wij gaan dan ook zeker proberen om verder te gaan met PoseRunning. Ook zijn wij enthousiast over de manier van aanbieden van de clinic! Erg veel afwisseling tussen luisteren, verschillende oefeningen en tips en trucs! Al met al heeft de clinic voor ons zeker een hoop meerwaarde. Het eerlijk en met respect antwoorden op vragen over andere manieren van lopen siert je echt! Kijken nu al uit naar het trainingsschema voor de marathon, die jij voor ons gaat maken.

  - Wendy & Anita

  Voor een hardloop maagd als ik was de clinic zeer goed te volgen. De drempelloze duidelijke uitleg en vooral het enthousiasme van Marit zorgen ervoor dat je geboeid blijft luisteren. Door de oefeningen, het filmen en de daarbij behorende correcties en complimenten voelde ik me net superwoman, klaar voor haar eerste kilometers. Ik wilde gelijk de dag erna gaan lopen... helaas dachten mijn kuiten daar anders over! Marit weet je goed te besmetten, wat een leuke en leerzame clinic, echt een aanrader!

  - Carmela

  Nadat ik langzamer en zwaarder was gaan lopen, kreeg ik een tip om over te gaan op de techniek van voorvoet-landing. Na het zien van you-tupe filmpjes ben ik begonnen met deze looptechniek. Gelukkig heb ik op 22 september deelgenomen aan de Pose Running Clinic van Marit. Met veel energie en enthousiasme heeft Marit mij, en 8 andere deelnemers, begeleid, waarbij bleek dat ik mijzelf al verkeerde dingen had aangeleerd. Vooraf vroeg ik mij af of 4 uren clinic niet wat veel waren. Het bleek een leerzame middag met goede afwisseling van theorie, praktijk en feedback op het lopen te zijn. Leuk, leerzaam en zinvol, met als beloning: spierpijn in de kuiten en een metronoom-app op mijn mobiele telefoon! Zeker aan te bevelen als je lichter en sneller wilt gaan lopen. Marit, complimenten en veel dank!! Deelnemer Dick

  - Dick

  Nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame clinic! Ook ik vond de clinic erg geslaagd. Ook al was dit voor mij een herhaling, het blijft leerzaam om je aandacht te richten op je looptechniek. Anders verwatert het, en dat is zonde. Ik vond dat je het opnieuw super deed! Je komt altijd zo enthousiast op me over, en dat stimuleert mij zeker! Verder vond ik het ook erg fijn dat het niet zo erg leek uit te maken voor jou en de groep dat ik voor een tweede keer meedeed aan deze training. Ik heb eigenlijk geen verbeterpunten voor jouw training. Merk dat een techniek leren beheersen gewoon heel veel oefenen is. Eigenlijk zoals met alles:) Net bijna drie weken op vakantie geweest, en ik heb braaf elke week drie keer per week een intervaltraining (tabata's en van tempowisselingen, van boom tot boom, lantarenpaal tot lantarenpaal) gedaan met de metronoom aan en met de pose running techniek in mijn achterhoofd. Ik leg nu vooral de focus op snelle voeten en probeer van de K-houding af te komen.

  - Laura

  Ik heb veel geleerd in de clinic. Ik weet nu hoe je beter kan hardlopen een betere techniek kunt toepassen.... Je was duidelijk in de uitleg met de theorie en praktijk! Ik vond vooral leerzaam dat je de filmpjes analyseerde met ons, zo kon je zien hoe je liep voor de clinic en hoe je aan het einde van de clinic liep. Ik vond het goed ingedeeld door theorie en praktijk afwisselend te doen. Wij hadden niet zo'n hele grote groep en dat vond ik wel fijn. Als de groepen groter zouden zijn zit je denk langer stil vooral met de filmpjes die je van elkaar bekijkt. Ik vond het een goede clinic en ik hoop nu met hardlopen aan deze clinic te denken, zodat ik een beter hardloop techniek kan toepassen. Ik heb wel gemerkt dat ik een andere loopstijl aan had genomen tijdens de clinic, had de volgende dag spierpijn waar ik normaal na hard lopen geen spierpijn heb....haha! Ga zo door met de clinics!!!

  - Miranda

  Omdat ik mezelf een super slome renner vind, heb ik mee gedaan met deze clinic. Er is een hele fijne opbouw met theorie, foto's en oefeningen, voordat je het echte hardlopen gaat proberen. Het is een laagdrempelige en gezellige clinic, waarbij iedereen persoonlijk advies kreeg. Leuk ook om jezelf terug te zien in een slowmotion video, waarbij je al gelijk je vooruitgang kan zien. Door het enthousiasme van Marit krijg je het gevoel dat iedereen, met wat oefenen en trainen, met gemak een marathon aan zou moeten kunnen 🙂

  - Tanja

  Ik vond de clinic echt super leuk en zeker een meerwaarde voor mij. Heel fijn om te weten waar je op moet letten om technisch goed hard te lopen. Ik deed namelijk maar wat. De clinic was leuk en afwisselend en er zat goede opbouw in. Vooral de filmanalyse is leerzaam. Hier heb ik niets op aan te merken. Ik zou het iedereen aan raden om deze clinic te volgen, dus ik ga reclame maken voor je !!

  - Daniëlle

  Marit geeft een goede uitgebreide clinic waarbij alles prima wordt uitgelegd. Theorie en oefeningen hebben mij goede inzichten gegeven waardoor ik weet waar ik op moet letten tijdens het hardlopen.

  - Ramona

  Al een jaar bezig pose running onder de knie te krijgen, en besloten bij Marit een clinic te volgen om de techniek nog wat bij te schaven. Dan merk je al heel snel dat er toch nog een aantal aandachtspunten naar voren komen, waardoor je toch nog veel kan verbeteren. Het enthousiasme van Marit is aanstekelijk, en een zeer leerzame middag gehad. Zeker het aanbevelen waard!

  - Leo

  Ik heb zaterdag kennis gemaakt met pose running. Deze techniek is prima onderbouwt en wordt duidelijk uitgelegd door de enthousiaste Marit. Van te voren dacht ik dat 4 uur best wel lang zou duren, maar ze zijn omgevlogen. Ik kan het iedereen aanraden!

  - Lalita

  Dank je voor de clinic. Ik vond het erg leuk en nuttig om te doen. Ik vind het zelf prettig dat je een goede combinatie hebt gevonden tussen theorie en techniek. Ik zou zelf graag nog wat meer details willen weten over de uitvoering van de techniek (bijvoorbeeld details over de uitvoering van de pull). Misschien zou je kunnen nadenken over een “terugkomdag” na een paar maanden, waarin je weer feedback geeft en wat dieper in de techniek kunt duiken? Voor de rest vond ik je enthousiasme aanstekelijk en was de locatie prima. Kortom, ik ben blij dat ik de clinic heb gevolgd en denk zeker dat het me verder heeft geholpen.

  - Frank

  Ik heb me ingeschreven voor de clinic pose running om mezelf te verdiepen in de theorie hierachter en om mn eerste stappen in pose running te kunnen maken. Je merkt aan Marit dat ze echt verstand van zaken heeft en bovendien veel passie heeft voor zowel CrossFit als Pose Running! Het was een erg leerzame en leuke middag en ik ben erg gemotiveerd om poserunning eigen te maken en me hier nog meer in te verdiepen! Zeker een aanrader dus! Dankjewel voor de leuke middag! Éloy

  - Éloy

  Ik vond het een leerzame middag! Wat ik erg fijn vond is dat de theorie goed afgewisseld werd met het oefenen in de praktijk. Alles werd goed uitgelegd en je stond altijd open voor vragen die er gesteld werden. Je bracht echt tijdens de clinic je passie over voor het hardlopen en daardoor was het een ontspannen middag. Ik heb echt geen negatieve feedback voor je, ik zou zeggen ga zo door & maak nog meer mensen enthousiast voor het hardlopen! 🙂

  - Melissa

  Op 29 juli heb ik de Pose Running Clinic gevolgd, omdat ik kort daarvoor over ben gehaald door mijn collega’s om op 17 september de 16km loop te doen. Ik zag wel een klein beetje tegen die lange loop op, zeker omdat ik een niet ervaren loper ben en de loop al zo snel zou zijn. 16 kilometer klinkt een heel eind, en het leek me pittig om deze het liefst in twee uurtjes uit te lopen. Ik had wel een klein beetje hardloopervaring van ruim 10 jaar geleden, maar toen ben ik snel gestopt vanwege een heup/lies blessure. Daarna voelde ik er weinig voor om weer serieus te beginnen met lopen, ondanks dat ik wel altijd met veel plezier gelopen heb. De Pose Running Clinic kwam zeker als gelegen. Ik ken Marit al als een bekwame en fijne crossfittrainer en ik was blij dat zij de training gaf. Ik vertelde Marit wat mijn doel was, hoeveel trainingen ik al had gedaan, wat mijn langste duurloop was en hoe snel ik op dat moment kon lopen (ongeveer 6 km met een gemiddeld tempo van 7,3 km/h). Ook heb ik haar verteld dat ik het belangrijk vind om geen blessures op te lopen. De training zelf is ook goed gelopen. We waren met een enthousiast groepje van 8. Vooraf aan de training zijn we allemaal gefilmd en Marit heeft per persoon de tijd genomen om naar de loophouding te kijken. Daarna heeft Marit ons van alles verteld over Pose Running en zijn we aan de slag gegaan met allerlei oefeningen. Aan het eind werden we nogmaals gefilmd. Het is erg leuk om te zien en te voelen dat je binnen een korte tijd veel aan je houding kan doen. Iedereen heeft die dag vooruitgang geboekt! De dag erna heb ik een duurloop gedaan van 8 kilometer. Ik heb toen ook erg op mijn houding gelet. Na de training had ik ook geen last van mijn knieën. Alleen een beetje spierpijn aan mijn kuiten, maar dat wordt elke training minder en voelt ook wel een beetje prettig. Ik loop nu ook mee met het hardloopgroepje van Marit op de zaterdagochtend en ze loopt nog een keer met me mee als personal coach. Ik ben erg blij dat ik de training gevolgd heb en ik raad het anderen zeker aan. Ik heb nu het vertrouwen dat ik blessurevrij de 16 kilometer wel uit kan lopen en ik kijk er erg naar uit. Misschien is het iets te snel om te streven en om te hopen de loop binnen twee uur uit te lopen, maar daar ga ik wel voor! Marit, nogmaals heel erg bedankt!

  - Laura

  Bij aankomst werden we heerlijk ontvangen met een kopje thee, waarbij we onszelf even voorstelden. Vrij snel gingen we al aan de slag. Na een warming up was het tijd voor een evaluatie van de manier waarop ieder rende. Beeld materiaal geeft hier een goede analyse van de verbeter punten. Zelf had ik niet veel vertrouwen dat ik binnen een aantal uur al zoveel verandering zou doormaken, maar niets is minder waar. De goed onderbouwde adviezen en oefeningen, die ook nog eens erg leuk waren, hebben er toch voor gezorgd dat bij de eind opnamens iedereen al veel vooruitgang had geboekt. Wat ik erg prettig vond, was dat de pijn in mijn knie die ik meestal tijdens het lopen voel, nu niet aanwezig was. Marit kan met haar expertise en enthousiasme ontzettend goed uitleggen waar je aan kan werken. Het is een aanrader voor iedereen die graag blessure vrij wilt hard lopen en hierdoor dus sneller en makkelijker kilometers kan maken!! Bedankt voor de gezellige en leerzame middag Marit!!

  - Nair

  Goede training! Ik dacht 4 uur duurt lang maar vloog zo voorbij! Je passie en drive zijn aanstekelijk. En je hebt goede motiverende trainer skills echt cool. Als het aan Marit ligt zou iedereen morgen starten met 'pose running'. Marit heeft duidelijk passie voor deze vorm van hardlopen en ik kan het niet ontkennen: ze heeft mij ook aangestoken! Dank Marit!

  - Elise

  Ik moet toegeven dat ik vooraf dacht dat 4 uur erg lang zou zijn, maar wat vloog de tijd! Leuke oefeningen, zeer afwisselend. Theorie was te overzien, niet te veel. En door de filmpjes direct resultaat, binnen 4 uur! Ik dacht gesloopt te zijn door de vele info, maar daar was geen sprake van. Ook de oefeningen waren precies genoeg qua afstand. Er hing een gezellige ongedwongen sfeer, lekker kopje thee en walnoten. Ik hoop dat je nog veel clinics vol krijgt en ik kijk uit naar een eventueel vervolg hierop.

  - Astrid

  Marit straalt als ze de clinic geeft en weet daardoor haar passie goed over te brengen. De opbouw van de clinic is erg goed met afwisselend theorie en praktijk. Er is een goede balans. Leuk om te merken dat je binnen een middag toch je techniek kunt verbeteren. De start is gemaakt en nu de rest zelf gaan doen. Hier geeft Marit goede tips voor. Was een geslaagde middag. De week erna nog wel veel aan de clinic gedacht, maar dat kwam door de spierpijn 😉

  - Charissa

  Bedankt voor de leerzame cursus, het was voor mij echt een eye-opener. Ik weet dat ik loop - liep 🙂 - als een olifant en ga er zeker aan werken om meer te gaan 'vliegen'. De verdeling qua theorie en praktijk, en de grote van de groep vond ik erg prettig.

  - Ingrid

  Ik heb veel geleerd over hardlooptechniek en vond het interessant om mijn eigen manier van hardlopen is goed geanalyseerd te zien. Ook was het leuk om te zien hoe na de clinic mijn manier van hardlopen inderdaad veranderd was (en dat het minder raar eruit zag dan het nog voelde). Het enige wat ik jammer vind is dat het beperkt blijft tot een eenmalige clinic, maar dat ligt natuurlijk aan mezelf. Ik hoop dat ik ondanks dat de juiste techniek mezelf verder aan kan leren.

  - Aart

  Ik vond het een erg leuke en leerzame clinic! Eindelijk tools en tips om van recreatief joggen naar hardlopen te gaan! Ik ga zeker met poserunning aan de slag! De combinatie tussen theorie en oefeningen binnen en buiten pas erg prettig.

  - Hanneke

  Ik vond het een leuke en leerzame clinic met duidelijke oefeningen. De verhouding oefeningen/theorie was goed, de tijdsduur niet te lang of te kort en ik heb een duidelijk idee gekregen wat pose running inhoudt. Ik loop de laatste weken af en toe een stukje in pose running, is erg vermoeiend maar ik merk wel dat ik sneller ga lopen door deze techniek. Het was ook leuk om jezelf terug te zien op de vertraagde film en individuele feedback te krijgen. Ik heb eigenlijk geen negatieve feedback 🙂

  - Ellen

  Ik vond het een erg interessante middag en merk al een hoop verschil! Door je enthousiasme is het niet moeilijk om je aandacht erbij te houden ondanks dat het 4u achter elkaar informatie is. De video's vond ik erg helpen om te visualiseren hoe je moet rennen en het bespreken daarvan van zowel jezelf als van de anderen. Ik vond het een duidelijke, goede cursus. Zal het mensen dan ook zeker aanraden die wat fanatieker willen gaan hardlopen. Ik merk vooral dat ik minder "klappen" maak met het landen en dus een stuk soepeler loop. En daardoor kan ik het makkelijker volhouden wanneer het conditioneel zwaar wordt. Het zwaaien met mijn armen deed ik voorheen meer diagonaal en nu recht en dat scheelt ook een hoop. Makkelijker snelheid maken door minder energie. Wel aardig wat spierpijn gehad in mn kuiten maar na een paar keer gelopen te hebben had ik daar heel veel minder last van.

  - Yoran

  Wij vonden de clinic geweldig! Het was een goede afwisseling tussen theorie en praktijk, de filmpjes voor en na waren heel illustratief en we hebben plezier gehad. Het bleek wel een aanslag op onze kuitspieren te zijn, die doen pijn, vandaag nog meer dan gisteren! Gelukkig gaat spierpijn weer over en daarna kunnen we zelf aan de slag.

  - Esther, Maarten, Monique en Marloes

  Ik loop al een aantal jaar hard en heb daarbij ook de nodige blessures gehad. Nu ik mijn kilometers weer langzaam aan het opbouwen ben, wil ik mijn looptechniek écht goed aanpakken. Daarom heb ik deelgenomen aan de pose running clinic van Marit. In één middag heb ik ontzettend veel nieuws geleerd over de loopmethode en oefeningen die daaraan gerelateerd zijn. We zijn ook naar buiten gegaan om de opgedane kennis in de praktijk te ervaren. In een klein groepje heeft Marit ons de eerste stappen van het pose running aangeleerd. Daarbij was er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht van Marit, waarbij ze je loopstijl uitgebreid analyseert en tips meegeeft om die te verbeteren. Voor mij was deze middag een eye-opener op hardloopgebied. Ik ga de pose running methode zeker toepassen in mijn hardloop- en CrossFit trainingen met als doel om sneller én blessurevrij te blijven lopen.

  - Marileen

  De clinic pose running van Marit is goed opgezet. Absoluut een aanrader voor iedere hardloper. De afwisseling tussen theorie en praktijk is goed opgebouwd. Door de video opnames en de persoonlijke tips is alles direct toepasbaar en ga je echt naar huis met het "pose running" gevoel. Bovendien is Marit's enthousiasme erg aanstekelijk. Groetjes Tijs en Marjolijn

  - Tijs en Marjolijn

  De clinic vond ik erg interessant en ik ben erg benieuwd hoe deze techniek in de praktijk gaat werken.

  - Arjan

  Dankzij Marit weer nieuwe inzichten in mijn trainingen op het gebied van pose running gekregen. Verbeteringen waren snel zichtbaar en voelbaar. Zeer bruikbare oefeningen gekregen die direct de nadruk op de juiste dingen leggen. Bedankt Marit.

  - John

  De clinic was helemaal goed, qua tijd en uitleg netjes in verhouding.

  - Leon

  Leuke en leerzame cursus van een gepassioneerde hardlopers, waarin je in korte tijd veel tips & tricks krijgt om beter (en dus blessure vrij) te hardlopen.

  - Rik

  In een 4 uur durende clinic is het Marit gelukt met een heel duidelijk verhaal over de theorie achter Pose Running afgewisseld met praktijkoefeningen een verandering in mijn looptechniek te realiseren. Dit is natuurlijk nog maar een begin maar met de oefeningen die ik meekreeg als "huiswerk" kan ik het vanaf hier zelf verder oppakken. Top, heel waardevol, Thanks !

  - Machiel

  Nogmaals bedankt voor de fijne en inspirerende clinic. Ik heb vandaag 2,3 km gelopen (in etappes) met zowaar een cadans van 180. Het is nog pittig vol te houden, maar gaat erg lekker. De snelheid gaat automatisch enorm omhoog, mooie meevaller! Ik heb er ook nog een video van gemaakt en bekeken, hetzelfde resultaat als video 2 van gisteren. Aan het eind van de ronde kreeg ik de pull sneller naar voren te pakken en merkte direct een enorme versnelling. De pull gaf echt extra vaart mee. Verder even terugkijkend heb ik nog een paar puntjes feedback die ik met je wil delen. Als eerste en bovenal een fantastische ervaring. Je bent heerlijk enthousiast en duidelijk. De oefeningen zijn top, je ervaart echt het verschil, hier zit ook de kracht in, voelen in plaats van weten (horen). In het tweede deel, waarin we buiten veel oefeningen deden, merkte ik dat ik de laatste oefeningen bijna niet meer kon doen, omdat het "nieuwe lopen" pittig is. Wellicht dat een spreiding hierin nog kan helpen. Ik wilde ze namelijk allemaal doen! Het einde van de workout even helemaal leeg en dan analyseren is erg fijn. Na 6 weken huiswerk: Het was best een pittige overgang, maar heb me er helemaal aan gewijd en zie nu de resultaten komen. Mijn hartslag is gemiddeld nu 10-20 slagen lager en mijn pace gemiddeld ruim 40 sec sneller. Erg tof!

  - Maarten

  Leuk om kennis te maken met Marit. Zij weet je enthousiast te maken om goed te leren hardlopen. Ik ga gelijk meedoen met haar beginners cursus. Deze clinic heeft me over de streep getrokken.

  - Eveline

  Peter en ik hebben volop genoten en veel geleerd. We hadden via eerdere Endurance-lessen al iets geproefd. Dit smaakt naar meer. Met behulp van het huiswerk zijn/gaan we aan de slag. Runkeeper en de metronoom staan op onze iPhone.

  - Peter & Jeannette

  Goede opbouw van het programma. Misschien de video opnames iets uitbreiden, omdat het nu maar een momentopname was van een paar stappen. Verder een leerzame dag! Thanks!

  - Koen

  Lars Ravesloot 19-2-2016 The enthusiasm of Marit when she explained the theory behind pose-running, and during the exercises were highly motivational. I learned a lot during the day and I would recommend the clinic to all my fellow runners.

  - Lars

  “Ik vond het een erg leuke clinic. Hoop dat ik het onder de knie ga krijgen. Je legt alles goed helder uit. Lekker rustig tempo. Ook wissel je theorie en praktijk goed af.”

  - Ingrid

  “Ik vond de clinic geweldig! Echt super. Jammer van het weer maar volgens mij heeft niemand daar last van gehad. Ik kwam om mijn hoofd te legen en daar heb jij goed voor gezorgd, ik vond je aardig, leuk, gezellig en de kleine groep vond ik super. De middag was om voordat ik het wist.”

  - Diana

  “Ik vond dat je alles heel duidelijk uit hebt gelegd maar niet langdradig. Leuke afwisseling tussen theorie en het daadwerkelijk toepassen. Waren goed op tijd klaar. Perfecte locatie. Mijn tip: Ga zo door.”

  - Daniëlle
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running
  • Pose Running